Gå til hovedindhold

FVU-matematik

På FVU-matematik lærer kursisten at arbejde med tal og regneregler.

Indhold

  Hvis du ønsker at starte på FVU-matematik, bedes du henvende dig til sprogskolen. Se kontaktinformationer nedenfor. 

  Trin 1 er matematik på begynder niveau og fokuserer på at gange, dividere, decimaler og brøkregning. FVU matematik trin 1 består af et forløb på 40-80 lektioner og afsluttes med en trinprøve, der bedømmes bestået/ikke bestået. Trinprøven er skriftlig.

  Trin 2 er matematik for øvede og fokuserer på procenter, statistik og geometri. Der arbejdes med sværere opgaver med fortolkning af tekst, tal og figurer. FVU matematik trin 2 består af et forløb på 60-80 lektioner. Trin 2 afsluttes med en trinprøve, der bedømmes bestået/ikke bestået. Trinprøven er skriftlig.

  Vi tilbyder FVU-matematik hver torsdag kl. 15:00 - 18:15.

  Inden du starter, skal du til en vejledningssamtale kombineret med en sproglig afdækning, kaldet en screening. Her afklares, om FVU-matematik er det rette tilbud til dig og hvilket trin du skal begynde på. For at deltage skal du have danskkundskaber svarende til FVU-start niveau.

  Hvis du har deltaget i FVU-matematik indenfor de seneste to år, kan du muligvis starte uden af blive testet.

  FVU-matematik er gratis.

  Du kan starte på FVU-matematik hele året rundt.

  Du kan deltage i FVU-matematik uanset hvor længe du har boet i Danmark.

  Vær opmærksom på at tilbuddet kræver aktiv deltagelse.

  Bemærk For at blive tilmeldt undervisningen skal du være minimum 25 år. Er du under 25 år, bedes du henvende dig til din bopælskommune og spørge hvilke muligheder du har.

  Sidst opdateret: 8. marts 2024