Gå til hovedindhold

DANSK-DIGITAL

Lær dansk hurtigt og effektivt online. DANSK DIGITAL er et fleksibelt online tilbud til dig, der ønsker at tage en Danskuddannelse 3, hvor og hvornår det passer dig bedst.

Indhold

  DANSK DIGITAL er et fleksibelt online tilbud til dig, der ønsker at tage en Danskuddannelse 3, hvor og hvornår det passer dig bedst. 

  Som studerende vil du hver dag modtage:
  - online lektioner som du kan lave når du har tid
  - skriftlig feedback på dine afleverede opgaver
  - tilbud om mundtlig træning via teams/meet

  Din lærer vil følge dig tæt, og vil give dig feedback på dine opgaver, samt afholde en ugentlig webkonference, så dine mundtlige kompetencer og din udtale trænes.

  DANSK-DIGITAL tilbydes på alle moduler på Danskuddannelse 3 op til Prøve i Dansk 3 (PD3). Ønsker du at deltage i Studieprøven, henviser vi til andre udbydere af danskuddannelse.

  Både modultest og PD3 skriftlig og mundtlig eksamen foregår ved fysisk fremmøde på det sprogcenter hvor du er tilmeldt uddannelse.

  Du kan altid skifte mellem online og klasseundervisning hvis dine behov ændrer sig.

  Du skal forvente en estimeret studietid på minimum 6 timer om ugen. For at kunne deltage kræves det, at du har en PC, et headset og en stabil internetforbindelse. Vær opmærksom på at tilbuddet kræver aktiv deltagelse. Hvis du ikke er aktiv i to uger, udmeldes du af tilbuddet.

  Tilmelding til DANSK-DIGITAL foregår ligesom tilmelding til fysisk undervisning. Du kan oplyse dit ønske til kommunen når du søger om Danskuddannelse eller til sprogskolen når du er til den indledende samtale. Læs mere her på hjemmesiden under Danskuddannelse og Tilmelding. 

   

  Sidst opdateret: 5. juni 2024